مشاوره حقوقی رایگان - هک کارت بانکی

سلام من یک برنانه نصب کرده بودم ک نوشته بود نت میده 25 گیگ 7هزار تومن بعد من شماره کارت cvvو رمز دوم و کد امنیتی وارد کردم بعد نوشته سداد ناموفق بود و 200هزار تومن از حسابم کم شد و بعد من پولم رو ب حساب دیگ ای انتقال دادم و کارت هک شده رو نسوزوندم میخام بدون آیا اگ پولم رو دوباره ب این کارت انتقال بدم احتمالش هست ک دوباره پولم رو بردارند
بعد یارانه و پول معیشت هم ب همین حسابی واریز میشه ک هک کردن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.