مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ساختمانی

باسلام .بنده از روی داربست افتادم پام رگ پاره کرده بر اثر افتادن از ارتفاع 2متری ..جواب سونوگرافی گرفته شده و لخته خون داخل تورمبوز در ورید در دیستال تحتانی پای چپ رویت شده.اما دو ماهه افتادم داخل خونه پام ورم شدیدی کرده الانم چند روزه شروع کرده به کبود شدن و کل پای چپم سرخ سرخه انگار اب جوش ریختن روش..رفتیم بیمه ساختمانی میگه فاکتور هزینه هاتو بیار پرداخت کنیم .بعد من بااین پا به گفته پزشک بیمارستان هرتکون خوردن برام سمه که امکانه لخته به ریه رفتن زیاده ..ایا شکایت کنم وپزشکی قانونی برم اگه قاضی حکم بده برام دیه تعلق میگیره بهم یا نه فقط هزینه بیمارستان فقط میدن با مدت استراحت فقط...ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حادثه حین کار شکایت کنید
دیه قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت نمایید و نامه پزشکی قانونی بگیرید تا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.