مشاوره حقوقی رایگان - تغییر فضای سبز حفاظتی عمومی به نام شخص

با سلام. بنده دهیار یک روستا هستم، شخصی 2سال پیش با تهیه قولنامه صوری (پدر فروشنده و پسر خریدار) اقدام به تغییر فضای سبز حفاظتی نموده است، در صورتی که تاکنون در این زمین نه تصرف و نه مالکیتی داشته است چون جنب خونشون بوده و مالکیت شخصی و معترضی نداشته اقدم به تغییر کاربری کرده، و دور زمین دیوار کشی نموده و راه عبوری به زمین کناری را که فضای سبز حفاظتی میباشد را بسته است و جواز گرفته
روستا دارای پلاک ثبتی مشاعی میباشد و تا کنون بین مالکین تقسیم نشده است و هرشخصی بر اساس تصرفات گذشته ساخت ساز نموده است

این زمین تو نقشه طرح هادی روستا فضای سبز حفاظتی میباشد و تا کنون مالک و متصرفی نداشته‌
تمام اهالي ،مالکین و معتمدین هم میدونن و تو دادگاه هم شهادت میدن

1_ایا دهیاری می‌تواند دادخواست دهد و جواز او را باطل و دیوار را تخریب نماید؟یا چون مشاعی میباشد، کل مالکین آن پلاک ثبتی باید اقدام نمایند و طرح دعوی بدن ؟
2_چه دادخواستی باید علیه پدر، پسر داده شود که تو دادگاه قابل رسیدگی باشد و در نهایت جواز آنها باطل و دیوار تخریب گردد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دهیار میتواند از او شکایت کند و رفع تصرف او را بخواهد