مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نشتی آب به طبقه پایین

بنده 5 روزه در واحد خود در واحدهای مسکن مهر سکونت دارم بعد از 5 روز سکونت گویا آب به طبقه پایین نشت کرده و باعث خسارت شده و طبقه پایین هم نبودن به مدت 2 ماه. و اتفاقی اومدن دیدن و منم هیچ نشتی در واحد خودم نبوده که متوجه بشم. حالا خسارت طبقه پایین چجوری میشه؟ شاید اگر ایشون زودتر به من اطلاع میدادن این خسارت متوجه ایشون نمیشد و بنده حل میکردم. با تشکر.
و مشکل هم از کار پیمانکار بوده ولی من خونه رو تحویل گرفتم 8 ماه قبل .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابد دادخواست تامین دلیل شود تا علت حادثه و میزان خسارات کارشناسی شود . در صورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید