مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر ساختمان

با سلام من یک ملک داشتم که طبقه شش یک آپارتمان است وچند سال دست مستاجر بود بر اثر خرابی لوله ها سقف حمام طبقه پنجم خیس شده و مقداری از گچ حمام ریخته مالک طبقه پنجم می گوید هزینه تعمیر سقف و رنگ آمیزی ساختمان را باید ما پرداخت کنیم سوال من این است که آیا باید این هزینه را ما پرداخت کنیم یا خیر و یا اینکه باید نصف هزینه را ما پرداخت کنیم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید کارشناس رسمی دادگستری مقصررا تعیین نماید بهتراست ایشان تامین دلیل نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است تامین دلیل کنید تا کارشناس هزینه ها و خسارات را براورد کند و سپس نسبت به نحوه پرداخت اظهارنظر دقیقی کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید تامین دلیل نمایید تا مشخص گردد که کدام یک از لوله ها باعث خرابی ساختمان شده است و اگر لوله مشترک باشد هزینه بر عهده تمام مالکان است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باید شما بپردازید البته با نظر کارشناس رسمی دادگستری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خرابی از سمت آپارتمان شما ایجاد شده باید جبران کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینگونه مسائل بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

تقدیم دادخواست تامین دلیل و اظهار نظر کارشناس

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هزینه مشاعات برعهده تمام مالکین مشاعی است و مستاجر چون تقصیری نکرده است مسولیتی متوجه آن نیست
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید تامین دلیل نمایید تا مشخص گردد که کدام یک از لوله ها باعث خرابی ساختمان شده است سپس نسبت به نحوه پرداخت اظهارنظر دقیقی میتوان کرد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تامین دلیل نمایید تا از طریق دادگستری کارشناس بی آید و تعیین مقصر و هزینه ها را نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تمام هزینه های تعمیر برعهده شما است و طبقه پنج و مستاجر مسئولیتی ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شما باید لوله درست کنید و سقف واحد پایینی را هم درست کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا هرگونه خسارت از طبقه فوقانی به طبفه تحتانی بر عهده مالک است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تامین دلیل دهید تا کارشناس نظر دهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست طبقه بالا یعنی شما این هزینه‌ها را پرداخت نمایید اما می‌توانید تامین دلیل کنید کارشناس ابتدا مراجعه نمایند اگر از لوله های مشترک ساختمان باشد بر عهده تمام مالکین می باشد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، خرابی های ملک که موجب عیب مورد اجاره قرار بگیرد بر عهده موجر می باشد

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

باید تمامی هزینه رو شما پرداخت کنید

یک وکیل :

سلام بر عهده ی مالک می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تعمیرات عمده با مالک است مگر شرط خلاف آن با مستاجر کرده باشید .

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام
درصورتیکه خرابی از لوله های ساختمان شما ایجاد شده باشد پرداخت خسارت و یا تعمیرات هم به عهده شماست . نظرکارشناسی مهم است .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون از طریق لوله هایی که در کف آپارتمان شما گذشته است خسارت به بار آمده علی الاصول شما مقصری و باید خسارت ایشان را پرداخت یااقدام به تعمیر و بازسازی نمایید اما به فرض اگراز لوله های مشاع کل ساختمان این خرابی به بار آمده باشد که بعید به نظر می‌رسد هزینه تعمیر باید توسط کل اهالی ساختمان تامین گردد

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام بر اساس قاعده لاضرر باید شما باید خسارات وارده را پرداخ نمایید.