مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی در تربیت فرزند

سلام بنده بابت خشونت های مکرر و تنبه های بدنی و روانی فرزندانم میخواهم از همسرم تحت عنوان عدم توانایی در تربیت و حضانت شکایت کنم به چه نحوی است آیا حق را به بنده میدهند ؟چون این موارد تنبیهی تو این مدت 15 سال خیلی تکرار شده ولی اقدامی نکردم !!! همین دیشب دختر 7 ساله ام به واسطه کتکی که مادرش بهش زده لبش پاره شده من چطور میتونم الان اقدام کنم برای طرح شکایت باید کجا برم ؟ پزشک قانونی یا دفتر خدمات قضایی کمکم میکنید تا دیر نشده؟! ضمنا آیامیتوانم حضانت پچه هام رو داشته باشم ؟ سن پسرم14 سال و دخترم 7سال

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید /به دفتر خدمات قضایی برای شکایت مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت ضرب وجرح فرزندان از او شکایت کنید و حضانت دختر و پسر بعد از هفت سال با پدر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برای مشاوره بهتر نیاز به گفتگوست از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید .