مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش بکارت توسط پزشک قانونی از طریق دادگاه

با سلام بنده 6 ماه هست که با همکارم که بدون شناخت ازدواج کردم اولین باری که ارتباط جنسی داشتیم با همسرم بعد از عقد و خونه مادرزنم بود که من خونی ندیدم و گفتم پرده نداری و چون تاریک بود با نور فلش گوشی چک کردم هیچ چیزی نبود به خاطر ابرو خودم و اینکه شاید حلقوی باشه چیزی نگفتم حدود یکماه هست که خانمم بدون علت خونه زندگی رو ترک کرده و مهر و نفقه حقوقی و کیفری رو شکایت کرده بنده بعدش شکایت عدم تمکین رو زدم و ایشون تا روز عقد نگذاشتن هیچ یک از همکارامون بفهمن. امروز فهمیدم که ایشون اهل مشروب و سیگار و پارتی شبانه و دوست پسر بوده که شک من رو به یقین تبدیل کرد که قبل ازدواج ارتباط کامل داشته . آیا من شکایت فریب در ازدواج انجام بدم پزشک قانونی میتونه تشخیص بده ایشون اولین دخولشون کی بوده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بدوا اظهارنامه فسخ نکاح ارسال کنید و سپس دادخواست فسخ نکاح بدهید.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر از طریق پزشک قانونی مشخص نمیشود حداکثر ظرف 21 روز گذشته قابل بررسی است

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام حق فسخ فوری است ومی توانید به دلیل تدلیس در ازدواج فسخ کنید البته به قید فوریت.اما اگر مدت زمان زیادی از ازاله بکارت گذشته باشد قابل تشخیص نیست