مشاوره حقوقی رایگان - حفر چاه در زمین

سلام و عرض ادب خدمت کارشناسان گرامی یه سوال داشتم خدمتتون
بنده مجوز حفاری چاه در زمینم رو دارم ولی منابع طبیعی میگه اون قسمت مرتعه و گفتن با طرح میتونیم بهتون بدیم اون زمینو و چاه رو بزنین
سوالم اینه ایا بعدا مشکلی برای من بوجود نمیاد؟ اگه زمینشون رو بخوان بعدا تکلیف چاهم چی میشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا با طرح واگذاری چندین ساله به شما اجاره ونهایتا با قیمت مصوب به شما انتقال قطعی وفروخته خواهد شد