مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم انجام تعهد

سلام
ا-آیا در قرارداد پیش فروش اپارتمان در سر موعد تنظیم سند در دفترخانه انجام نشود و خریدار عدم حضور فروشنده را از دفتر خانه اخذ نکند پس از مدت یکسال میتواند خسارت عدم انجام تعهد را بدون گواهی عدم حضور از دفتر خانه مطالبه کند.
2-خسارت عدم انجام تعهد از عدم تحویل سر موعد چگونه است؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد در خصوص خسارت چه چیزی را مشخص کرده؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید خسارت را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یکی از شرایط اخذ خسارت تاخیر در انجام تعهد اخذ گواهی عدم حضور در دفترخانه خواهد بود و در صورت عدم صدور این گواهی قابل مطالبه نیست