مشاوره حقوقی رایگان - چگونه خانه ای که مالک هستم اما همسرم اجاره داده حکم تخلیه بگیرم

سلام خداقوت .بنده و همسرم هرکدام مالک3دانگ مشاعی از یک منزل هستیم که همسرم بنام خودش اجاره داده و 3ماه از قرارداد اجاره گذشته اما مستاجر تخلیه نکرده و همسرم بخاطر بیماری قادر به شکایت نیست و خودم مستاجر در شهرستان هستم و حالا که مدارس بازشده محتاج سکونت در این منزل برای کارم هستم .چگونه حکم تخلیه میتونم بگیرم درحالیکه اجاره بنام بنده نیست

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باتوجه به اینکه با رضایت شما اجاره داده باید تا اتمام قرارداد صبر کنید