مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بدون کروکی

سلام دایی بنده با دوستشون ک در یک ماشین بودن و دایم سمت شاگرد بوده تصادف کردن
و چون ماشین دوست داییم بیمه نداشته به پلیس زنگ نمیزن فقط ارژانس میاد و دایم آسیب دید مورد عمل جراحی قرار گرفتن و خود دایم و دوستشون مقصر بودن.
حالا دایم شکایت کرد تشکیل پروند داده و اینکه پزشک قانونی براش درصد بیمه خسارت دیه رد کرده و تایید کردن ،
الان بهش گفتن چون با پلیس تماس نگرفتن و کروکی ندارن
باید از بخش حقوقی پیگیری کنن

لطف میکنید از بخش حقوقی ک گفتن پیگیری کنید باید چکار کنن ؟؟ چه مراحلی بایذ طی کنن آیا به نتیجه ای نیرسن که دیه بهشون تعلق بگیره.
لطف میکنید کامل بهم پاسخ بدین ممنون میشم
لطفا مختصر پاسخ ندید ک متوجه منظور و راهنمایی هاتون بشم
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از راننده شکایت نمایید درخواست ترسیم کروکی را نمایید تا توسط کارشناس رسمی کروکی تنظیم بشود و