مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور مقصر تصادف

باسلام بنده چند روز پیش تصادف جزئی داشتم و افسر اومد طرف مقابل را مقصر کرد و گفتن باهم به توافق برسید و ما هم فقط یک کارت ملی ازشون دریافت کردیم و افسر گفتن اگر به توافق نرسیدید مراجعه کنید ایستگاه پلیس اون منطقه الان که رفتم میگن دوطرف تصادف باید حضور داشته باشند الان طرف مقابل نه خسارت میدهد نه برای کروکی میاد و نه بیمه
تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طی اظهارنامه و سپس دادخواست الزام وی را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید.
به نظر افسر مکلف است کروکی را ترسیم کند می توانید با شماره 197 بازرسی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید با مدارک موجود طرح دعوی نمایید

عمران شفیعی

جناب آقای عمران شفیعی :

سلام از طریق تماس با بازرسی ماموررو الزام کنید به دادن کروکی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا خسارات وارد شده توسط کارشناس رسمی دادگستری برآورد شود.
از سوی دیگر افسر مکلف است که نسبت به تنظیم کروکی اقدام نماید و در صورت استنکاف با شماره 197 تماس حاصل فرمائید.
النهایه به طرفیت فرد مقصر، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

درخواست تامین دلیل با کارشناسی درخواست بدهین

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکایت مطرح شود از پلاک مقصر و مطالبه خسارت و افت ماشین