مشاوره حقوقی رایگان - ورود غیر مجاز به سامانه مالیاتی

من 9 ماه پیش تو ی شرکت خدمات مالی کارآموز بودم
ی بار برای ارسال معاملات فصلی مالیاتی وقت کم بود سیستم کم داشتن قرارشد من لپ تاپ ببرم کارشون بیشتر پیش بره
دیگه این شد من هرروز لپ تاپ میبردم کارا رو انجام میدادیم
تا ی جا کار پیدا کردم رفتم ازاونجا
چند ماه بعد مدیر شرکت زنگ زد گفت کلاس آموزش گذاشته خواستی بیا منم رفتم
تقریبا اواخر شهریور من برای انجام کاری وارد سایت امور مالیاتی شدم دیدم ی چندتا رمز روی سیستم من سیو هست خواستم ببینم چی هستن وارد یکیش شدم
بعد برای اینکه اسمشو بفهمم افتادم تو سایتش ابلاغیه برگه تشخیص مالیاتیشون باز شد
ترسیدم برم بهشون بگم الان
هم صاحب رمزها ب جرم ورود غیر مجاز ازم شکایت کرده
هم صاحب شرکت ب جرم خیانت در امانت
الان از یک ماه بیشتره که صاحب اون شرکت گفته که از من شکایت کرده به جرم خیانت در امانت حتی پیامک و شکوایه شو ب من نشون داد ولی برای من هنوز پیامک یا احضاریه ای نیومده خواستم بپرسم این احتمال وجود داره که شکایتش رد شده باشه یا این روند عادیه؟