مشاوره حقوقی رایگان - زدن زمین موقوفه به نام پسر شخصی که زمین دستش بوده

پدری در زمین کشاورزی موقوفه چندین سال کار کرده و زمین ها را به نام پسر بزرگش زده و دارای چندین پسر هست الان پدر فوت شده تکلیف فرزندان دیگر چه میشود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زمین در زمان حیات به نام فرزند منتقل شده باشد اقدامی متصور نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پسر بزرگ مالک اراضی است مگر شما دادخواست مناسب را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر سلامت عقل داشته و با اختیار انتقال داده فرزندان دیگر حقی ندارند