مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه با دلالی در پارکینگ

باسلام و خسته نباشید
یکی از واحدهای پارکینگ دار ساختمان که به شغل دلالی ماشین مشغول هست با خرید و فروش ماشین و عبور و مرور افراد ناشناس موجبات نگرانی اهالی ساختمان را فراهم اورده و با توجه به تذکر اهالی با توهین و ارعاب ساکنین به فعالیت خود ادامه می دهد.در این خصوص چه کار میتوانیم بکنیم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص توهین و تهدید و مزاحمت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدیر ساختمان باید شکایت مزاحمت را اقامه نماید تا

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید در خصوص توهین و تهدید و مزاحمت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به عنوان مزاحمت از او شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت توهین - تهدید - مزاحمت کنید. البته بهتر است شاکی فقط شما یک نفر نباشیدو 2 یا 3نفر از همسایگان شاکی باشند و 2-3 نفر دیگر به عنوان شاهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مدیر ساختمان باید شکایت مزاحمت را اقامه نماید