مشاوره حقوقی رایگان - شهادت در دادگاه

با سلام
من در شرکتی کار می کردم که رییس شرکت از وکیل شرکت که شریکشان هم بود کلاهبرداری کرد‌.
چند هفته قبل به عنوان شاهد در دادگاه حاضر شدم و اتفاقاتی که در شرکت رخ داد را شرح دادم بدون هیچ دروغی
رییس شرکت تبرئه شد و حالا به من زنگ زدند و ادعا کردند که اعاده حیثیت کرده و من را به دادگاه می کشانند
خواستم ببینم آیا برای من مشکلی پیش می آید؟

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

با سلام باید نحوه شهادت بررسی بشه امکان طرح شکایت شهادت کذب علیه شما وجود داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما حقیقت را گفته باشید نگران نباشید ولی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شهادت دروغ نداده باشید خیر اتفاقی نما افتد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالاً علیه شما به عنوان شهادت کذب شکایت خواهند کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مگر سوء‌نیت و شهادت کذب شما احراز شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر حقیقت را در دادگاه به عنوان شهادت گفته باشید نگران نباشید