مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه بالایی

با سلام
واحد بالای واحد من حدود یکسال و نیمه که با ازار و اذیت مداوم اسایش و ارامش رو از من سلب کرده دختر بچه 7 یا 8 ساله ای دارند که مدام در حال پریدن از مبل یا دویدن هست بعد از تذکر به ایشان پدر و مادر هم همراه این بچه به پریدن و کوبیدن به کف خانه شان اقدام به لجبازی کردند من همسایه های دیگر را برای شهادت به منزل دعوت کردم تا با این مورد شاهد داشته باشم اما همسایه ها از درگیر شدن با این شخص می ترسند و شهادت نمی دهند چون بسیار اهل دعوا و درگیری هست.البته دیگر همسایه ها از دعوای دایمی زن و شوهری اینها و ردو بدل شدن الفاظ رکیک و داد و فریاد شاکی هستند اما سکوت کرده اند من چطور می توانم پیگیر شوم با توجه به اینکه حتی واحد خودم را برای فروش گذاشته ام اما سر و صدایشان هر مشتری و حتی بنگاهی را فراری داده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

با سلام شکایت مزاحمت مطرح کنید در نهایت شاید ایشون تعهد به عدم سلب اسایش بدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از شهادت شهود و ادله دیگر استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ایشان بابت مزاحمت شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فیلم برداری با صدا بکنید. اشخاص دیگر را به عنوان شاهد به منزل خود دعوت کنید. سپس شکایت مزاحمت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید