مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار بابت معلولیت جسمی حرکتی

با سلام و خسته نباشید اینجانب به مدت 5 سال به عنوان خیر در مکز خیریه کهریزک استان البرز مشغول به کار بودم و از سال 94 با من قرارداد بستند ولی هیچگونه سختی کاری دریافت نمیکنم کارشناس روانشناسی هستم ولی درحال حاضر در قسمت پذیرش مشغول به کار هستم میخواستم بدونم که سختی کار به من تعلق میگیره یا نه ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به بیمه مراجعه نمایید و سختی کار هم با توجه به نوع فعالیت شما مشخص خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سختی کار را باید از کمیته تشخیص مشاغل سخت و زیان آور اداره کار پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تشخیص سختی کار در کمیته مربوطه صورت میگیرد از انجا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سختی کار را باید از کمیته تشخیص مشاغل سخت و زیان آور اداره کار پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعید به نظر می رسد قسمت پذیرش سختی کار باشد. علی ایحال تشخیص سختی کار در صلاحیت کمیته ای در اداره کار است. از آنجا درخواست وپیگیری کنید