مشاوره حقوقی رایگان - شرایط و دریافت پرینت خط همراه اول

سلام وقت بخیر ، چندماهی هس که یک نفر با شماره های مختلف حدودا 6 شماره مزاحمت برام ایجاد میکنن هم تماس میگیرن و حرفا های رکیک میزنن هم پیام میدن و درخواست های شرم اور دارن من الان بخوام پرینت بگیرم از خطم تا چند ماه قبل میشه پرینش رو دریافت کرد و اینکه میتونم تو پرینت اسم و فامیل مزاحم رو ببینم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام گرفتن پرینت از پیام ها و تلفن ها ، فقط با دستور مقام قضایی و تا 6 ماه امکان دارد
شما باید شکایت مزاحمت تلفنی و توهین را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معمولا تا سه ماه را میتوانید اخذ نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

پیامک تا هرزمانی ولی بیش از شش ماه نیست

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید. نهایتا تا 6 ماه اخیر قاضی میتواند دستور پرینت به مخابرات دهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا شش ماه
و نام صاحب سیم کارت معلوم میشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امور مشترکین مراجعه کنید بعد می توانید شکایت کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نیازمند اخذ دستور قضایی بوده لذا طرح شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شماره ها تا 6 ماه قابل پرینت می باشد از طریق اپراتور و دفاتر خدمات قضایی می توانید شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط از طریق قانونی میتوانید اقدام کنید با مراجعه به دادسرا و ثبت شکایت تحت عنوان مزاحمت