مشاوره حقوقی رایگان - اتهام لواط

پسر بچه ای اتهام تجاوز به دو نفر زده و دو شاهد داره که دیدن بچه بدون لباس پشت باغ خونشون بوده و یکی از اون دو نفرو دیدن که از پشت باغ فرار کرده و اون نفر دیگه اون موقع اونجا نبوده و بعد از چندروز که رفتن شکایت کردن پزشک قانونی یک پارگی تشخیص داده.
الان هر دو نفر در زندان هستن و به قید وثیقه میتونن آزاد شن.
چطوری ثابت میشه که تجاوز توسط هردو نفر بوده یا یه نفرشون؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در تحقیقات معمولا مشخص میشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تشخیص این امر با پزشکی قانونی است . از روی منی و یا مو و جراحات موجود قابل تشخیص است. اگر ابهامی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق آزمایش و اقرار و شهود و اظهارات پسر بچه