مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در سرقت

سلام و عرض خسته نباشید
حکم مشارکت در سرقت چیست و چه مدت حبس دارد؟ همسر من بدلیل همراه بودن با دو مظنون به سرقت گرفته شده و الان 2ماهه که در زندان هست و میخواستم بدونم چطور میشه کمک کرد بهش و کلا حکم مشارکت سرقت داخل خودرو چیست البته قاضی پرونده 100میلیون وثیقه بریده ولی بدلیل نداشتن سند همچنان در زندان است برای آزادیش چه کاری میشه کرد البته اون دو نفر جرمشون مشخص شده و رابطه نداشتن همسرمم با دزدی همینطور ولی همچنان ایشون در زندان هست چه باید کرد....
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

مشاركت در سرقت مجازات سرقت رو داره اگر واقعا مجرم نيست راه دفاع داره براي آزادي و برائت بايد نزد وكيل برويد