مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری و رد مال

سلام پسرم را خانمی به عنوان همدست دزدی معرفی کرده حالا به 6ماه حبس تعزیری و رد 200 گرم طلا و 50 شلاق محکوم شده من رضایت بگیرم از شاکی پ وعده بسته می‌شود وحبس 6ماه چقدر می‌شود بخریم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اخذ رضایت میتوانید از دادگاه درخواست تخفیف درمجازات را نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم محکومیت قطعی شده باشد امکان تخفیف و تعلیق اجرای مجازات و یا تبدیل مجازات وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با گذشت شاکی خصوصی تنها به جنبه عمومی جرم محکوم میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تبدیل حبس به مجازات نقدی از جمله اختیارات قاضی است و مقام رسیدگی‌کننده مکلف نیست به درخواست شما، پاسخ مثبت بدهد. طبق قانون حبس‌های تعزیری درجه 4 الی 8 قابل تبدیل به مجازات نقدی هستند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

احکام قطعی قابل تخفیف و تبدیل است و به نظر قاضی پرونده بستگی دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر کمتر از بیست میلیون تومان باشد،سرقت جنبه عمومی ندارد و با رضایت شاکی پرونده مختومه می شود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پرونده همچنان باز خواهد بود، شرایط اعلام رضایت پیش از قطعیت رای و پس از آن متفاوت خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخذ رضایت موثر است و تخفیف در مجازات قائل خواهند شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رضایت شاکی از موارد تخفیف است، سرقت جنبه عمومی دارد
رد مال باید انجام شود