مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با وکالت طلاق و تجدید نظرخواهی

من وکالت بلاعزل طلاق دارم. دادگاه بدوی حکم قطعی صادر کرد ولی زوج روش تقاضای تجدید نظر داد. هنوز جواب دادگاه تجدیدنظر نیومده ولی ایشون رفته تقاضای ابطال وکالت کرده. برای من ابلاغیه اومده که زمان رسیدگی به موضوع ابطال سند سال آینده است در حالیکه جواب تجدید نظر همین‌ روزا باید بیاد. آیا ممکنه که بخاطر زمان رسیدگی به ابطال وکالت نامه؛ حتی درصورت رد تجدید نظر آقا؛ بگن باید صبر کنید تا سال اینده جواب رسیدگی ابطال بیاد بعد درباره طلاق تصمیم بگیریم؟
عرض کردم که دادگاه بدوی حکم داد و گفت وکالت نامه کامل و‌بی نقصه

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر حکم طلاق قطعی شود امکان ارجاع خطبه طلاق و ثبت طلاق در دفاتر طلاق وحود دارد