مشاوره حقوقی رایگان - طلاق وکالتی

باسلام. من با توجه به اینکه از جانب همسرم وکالت طلاق دارم و وکالتم هم بلاعزل و شامل ماده 35 و36 اعم از تقدیم دادخواست هستش . از جانب همسرم وکیل گرفتم و دادخواست طلاق رو وکیلی که گرفتم دادن.قبل از جلسه بطور اتفاقی که وکیل رفتن به شعبه تا پرونده رو بخونن دیدن که همسرم از طرف خودش وکیل فرستاده که دادخواستو استرداد کنن. ادلشون هم این بوده که دادخواست چون از جانب زوج هست پس میخوان استرداد کنن که قاضی هم در حال موافقت بوده که وکیل من رسیدن و اجازه ندادن چون وکالت بلاعزل هست. اما قاضی گفتن که من باز این پرونده رو تودادگاه رد خواهم کرد. خانوم باید از طرف خودش دادخواست بده. متاسفانه قاضی علم چندانی از حقوق نداره. نمدونم چطور قاضی شده. ایا اگر رد کنه ممکنه در تجدیدنظر رای عوض بشه و آیا من میتونم از قاضی شکایت کنم در ای نصورت بجرم نقض قانون؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به برررسي دقيق تر دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ابتدا باید مدارک مورد بررسی قرار گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت نامه شما نیاز به بررسی دارد . این را هم بدانید هر شخص حق دارد در دادگاه حقوقی تا دو وکیل اختیار نماید شما یک وکیل برای همسرتان اختیار کردید ایشان هم وکیلی دیگر به پرونده اضافه کرده اند و این عمل منافتی با وکالت بلاعزل شما ندارد چون زوج وکیل شما را عزل نکرده است . اگر نیاز به توضیح بیشتر دارید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مسترد ازجانب خود طرح نمایید وکالتنامه نیاز به بررسی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما میتوانسته وکیل بگیرد مانعی نداشته