مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با سلام.
در یک آپارتمان 13 واحدی مستقر هستیم. 9واحد آن فروخته شده است و 3 واحد آن در اختیار مالک و دخترشان که در ایران نیست و مادرش وکالت دارد و یک واحد نیز خواهر مالک میباشد. و 3 واحد نیز پسرشان است که شارژ خود را پرداخت مینماید. ولی شش واحد اساسنامه ساختمان را هم امضا نمینمایند و جلسات تعیین مدیر را هم میگویند قبول ندارند. و خودشان میخواهند مدیریت را بعهده داشته باشند. (قبلا 1/5 سال مدیریت در دست خودشان بوده است)
سوال: آیا با تشکیل جلسه با 6 واحد و تعیین مدیر ساختمان میتوان بر علیه این خانم که عملا سه واحد را شارژ نمیدهد شکایت نمود؟ میزان بدهی سه واحد حدود 30 میلیون تومان و سه سال میباشد. با تعمیرات هم مخالفت میکنند. چه راه حلی دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، بله به دادگاه حقوقی شکایت کن.