مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

سلام
وقت بخير
مهريه من ٣١٣ سكه و ٣ دنگ از خانه اى است كه در آينده خريدارى شود.
سوال من اين هست من چطور سه دنگ را در دفترخانه ثبت كنم كه سنديت داشته باشد؟! با توجه به اينكه نميدانم خانه اى كه خريدارى خواهد شد چه مبلغى هست.
چطور بنويسم مهريه ام رو كه اگر روزى اينكار انجام نشد بتوانم درخواست رسمى كنم؟!

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به این سادگی نیست باید خانه ای وجود داشته باشد.... روی آن سه دانگ حساب نکنید.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام مهریه خانه مجهول و اشتباه است مهریه باید مشخص و قابل تعیین باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درج این موضوع به نظر ارزش قانونی ندارد