مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

باسلام بنده کارگر بخش خصوصی هستم و همسرم رو طلاق دادم و ماهیانه یک چهارم حقوقم کسر وبه حساب خانوم واریز میکنن اگه ازدواج مجدد کنم مبلغ یک چهارم کاهش می یابد یانه ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مگر این که همسر جدید شما نیز مهریه خود را به اجرا بگذارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تا استهلاک کامل بدهی به همسرتان یک چهارم از حقوقتان کسر میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر
در اصل کلی با پرداخت اقساط اگر با‌شد موجبی برای توقیف حساب و کسر از حقوق نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ازدواج مجدد شما مانعی از کسر یک چهارم از حقوق شما نمی باشد و تا زمانی که مهریه همسر شما به طور کامل پرداخت شود ، رویه به همین شکل خواهد بود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
نيازمند طرح موضوع با عنايت به گراني و تورم
و مشكلات تجديد فراش در دادگاه خانواده است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

خیر مگر اینکه دادگاه اقساط با توجه به مخارج و در آمد شما تغییر دهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

در صورت ازدواج مجدد شما، مبلغ کسر شده از حقوقتان به دلیل پرداخت نفقه به همسر سابق شما کاهش نخواهد یافت. این مبلغ تا زمانی که قطعی شدن نفقه توسط دادگاه صورت نگرفته باشد، برای شما کسر خواهد شد.

اگر می خواهید که مبلغ کسر شده از حقوقتان کاهش یابد، باید در خصوص قطعی شدن نفقه با همسر سابق خود توافق کنید و در دادگاه این توافق را تایید کنید. اما این باید با رعایت قوانین و مقررات مربوطه انجام شود.

ضمناً، بهتر است که در این خصوص، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا مسیر صحیح را برای حل این مسئله پیش بگیرید و اطمینان حاصل شود که تمامی حقوق شما حفظ خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مبلغ ربطی به ازدواج مجدد ندارد مهریه دینی است که بر گردن شماست و یک چهارم تا زمانی که تمام نشده مقدار مهری از حساب شما کسر میشود