مشاوره حقوقی رایگان - امضا پشت سفته

آیا شخصی که صادر کننده سفته هست قسمت روی سفته رو امضا و اثر انگشت بزنه کافی هست یا باید پشت سفته هم خودش مجددا در قسمت ظهر نویسان دوتا امضا و اثر انگشت بزنه یا دیگه نیازی نیست ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه اگر صادر کننده فیش حقوقی داشته باشه در صورت پرداخت نشدن وجه میشه حقوق صادر کننده سفته رو مسدود کرد ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.