مشاوره حقوقی رایگان - دلیل دو امضا در پشت سفته در زمان ضمانت

با سلام و احترام ، دلیل اخذ دو امضا در پشت سفته جهت دریافت وام در زمان ضمانت چیست ؟ تفاوت آن با یک امضا چیست ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تاریخ سررسید سفته مشخص باشد.واخواست شود، ان وقت هر دو نفر که امضا کردند مسئولند و ضامن

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علت خاصی ندارد ضمانت با امضا محقق میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام علت خاصی ندارد ضمانت با امضا محقق میگردد

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

جهت انتقال چک به بانک تا در صورت عدم پرداخت اقساط ، بانک به عنوان دارنده نسبت به وصول آن اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علت خاصی ندارد ضمانت با امضا محقق میگردد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام .علت خاصی نداشته و ضمانت با امضا محقق میشود و در بعضی از اوقات برای تطابق امضا ها این عمل صورت میگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جهت انتقال چک به بانک تا در صورت عدم پرداخت اقساط ، بانک به عنوان دارنده نسبت به وصول آن اقدام نماید