مشاوره حقوقی رایگان - نزدن سند

سلام.من یک سال پیش تراکتور خریدم به صورت قولنامه دستی.شاهد هم امضا نکرده. پول را کامل دادم. به دلایلی من نتوانستم سند را بزنم.امدم و به فروشنده گفتم سند را فردا بفرست.حال فروشنده میگوید10تومان بدهکاری. بده بعد سند را بدم. حالا من باید چیکار کنم. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی خود تراکتور را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید