مشاوره حقوقی رایگان - فیلمبرداری مخفیانه در محیط رستوران

آیا فیلمبرداری مخفیانه از غذا و کیفیت سرویس دهی یک رستوران، جهت نقد و بررسی عملکرد رستوران و انتشار آن در شبکه های اجتماعی جهت آگاهی مردم، از طرف صاحب رستوران قابل شکایت و پیگیری است؟ تصویربرداری به صورتی که چهره کارکنان در آن مشخص نباشد. از آنجا که اشاره نقد به شخص نیست و موضوع یک کسب و کار است، آیا ادعای نشر اکاذیب و یا اعاده حیثیت می تواند از طرف صاحب رستوران قانونی باشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام "در فرض سوال اگر نامی از رستوران مزبور برده نشده باشد عمل مزبور بلا اشکال است .

یک وکیل

بستگی به شرایط دارد
اگر هدف آگاهی عموم از تخلف باشد نه تنها قابل نکوهش نیست قابل تقدیر هم می باشد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر نام رستوران در فیلم باشد بله می تواند نشر اکاذیب باشد چون تا قبل از اثبات جرم و یا بزه در دادگاه حق پخش اسم و نام اشخاص برای افراد میسر نیست

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله. شما حق نشر را ندارید حال به هر دلیلی