مشاوره حقوقی رایگان - حکم متهم

سلام
پسر من دو ماه پیش، تو یک فروشگاه کار می‌کرد، اواخر وارد دسشویی عمومی زنانه آنجا شده و از زیر در اقدام به فیلم برداری از داخل دستشویی کرده
و خانومی که داخل بوده متوجه شده و سپس به حراست مراجعه کرده و با بررسی دوربین ها پسرم را پیدا کرده و به پلیس تحویل دادند
همینطور گوشی اش را چک کردند و دیدند چیزی داخلش نیست
ولی خودش اعتراف کرده که بعد از فیلم برداری ترسیده و فیلم را پاک کرده
همینطور شاکی هم رضایت داده
میخواستم بدونم حکم دادگاه برای پسرم چیست و امکان دارد که تعلیقی و یا تبرئه شود؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به عنوان شکایت و نظر قاضی پرونده دارد