مشاوره حقوقی رایگان - ایا با داشتن شماره کارت و ccv2 و تاریخ انقضا کلاهبرداری کرد

با سلام من دیشب رفتم طلا فروشی مقداری طلا گرفتم صاحب مغازه کارتم رو گرفتم و گفت کارت رو بدین من برم عابربانک واسه خودم پول جابه جاکنم
منم هم کارتم رو همراه رمزم دادم رفت و واسه خودش پول جابه جا کرد واومد کارت رو بهم تحویل داد الان تمام نگرانیم اینه که با داشتن اطلاعات کارتم آیا الانم میتونه سوءاستفاده ایی کنه ازحسابم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کارتان بسیار نادرست و خطرناک بوده . هر گونه سواستفاده ای ممکن است . اعلام مفقودی کرده کارت را بسوزانید . رمز مجدد و پویا دریافت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

 با مراجعه به بانک کارت خود را تعویض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.