مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای الزام به تمکین خانم تا زمان تعیین تکلیف پرونده دادخواست طلاق از سوی زوجه

سلام خسته نباشید بنده بدلیل ضیق مالی توانایی گرفتن وکیل زبده نداشتم و براهمین از طریق دوستان و سایتهای اینترنتی موضوعات قضایی پیگیری می کنم. خانم بنده ضمن متارکه دادخواست طلاق دادن بعد از سیر مراحل قضایی خانمم در مرحله بدوی الزام به تمکین محکوم شدن چون همزمان پرونده دادخواست طلاق داشتن تجدیدنظر بهشون مهلت داد تا مدارک ومستندات الزام به طلاق زوج ارائه بدن که بدلیل اینکه رای به ضرر ایشان در مرحله بدوی پرونده طلاق صادر شد نتوانستن این اقدام انجام بدن. باتوجه به این موضوع بنده پس از اتمام مهلت ایشان و عدم ارائه رای الزام ب طلاق زوج درخواست به جریان انداختن رای الزام به تمکین به شعبه تجدیدنظر استان دادم شعبه تجدیدنظر اما اعلام کردن که تازمان تعیین تکلیف ورای قطعی پرونده طلاق به خواست زوجه امکان اجرای رای الزام به تمکین نیست
آیا اجرای رای الزام به تمکین خانم تا زمان تعیین تکلیف پرونده دادخواست طلاق از سوی زوجه به تاخیر می افتد؟ روند قضایی پرونده طلاق تا صدور رای قطعی دیوان و یا تجدید نظر چه مدت است؟ ا گر رای بدوی پرونده الزام زوج به طلاق که به نفع بنده بوده در مراحل بعدی قضایی به ضرر بنده باشد معایب آن چیست؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با ارسال مدارک و ارای صادره، حداقل یک نوبت مشاوره تلفنی بگیرید تا دقیقتر موضوع بررسی شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام الزام به تمکین ارتباطی به طلاق ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا اخذ حکم قطعی طلاق تمکین قابل اجرا نیست چون در تضاد هم هستند