مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام. رای الزام‌ به تمکین م از شعبه برگشته و قطعی شده و اجراییه رو از طریق الکترونیک قضایی صادر کردم باید الان چه کار کنم چون احتمال داره به صورت صوری خانومم بیاد ک بخواد بخواد فقط رای و بشکنه

پاسخ ها :

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام. وقتی شما دادخواست الزام به تمکین طرح کردید ، یعنی قصد بازگرداندن همسرتون به منزل رو داشتید . در نتیجه ، اگر همسرتون به منزل برگرده ، یعنی شما به هدفتون رسیدید و اگر هم از بازگشت به منزل پرهیز کنه ، علاوه بر اینکه مستحق دریافت نفقه نخواهد بود ، برای شما امکان طرح دادخواست تجویز ازدواج مجدد هم فراهم خواهد شد . موفق باشید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از منزل با فاصله زمانی کم مجدد خارج شد توسط پلیس 110 صورتجلسه شود و به اجرای احکام جهت اثبات نشوزارائه گردد