مشاوره حقوقی رایگان - فروش جهیزیه

باسلام.بنده باهمسرم حدود چهارسالی است که زندگی می‌کنیم که متاسفانه الان قصد جدایی داره،چندوقت پیش بخاطر مشکلات مالی مجبور شدیم وسیله های منزل رو چه آنها که متعلق به خودم بود وچه آنهایی که متعلق به جهیزیه همسرم بود فروختیم،حال تقاضای استرداد جهیزیه کرده،البته ایشون به اصرار خودشون این کاررو انجام دادن بخاطر همین من یک برگه با اثر انگشت از ایشون گرفتم، حال سئوال اینجاست چکار باید بکنم آیا باید تهیه کنم جهیزیه رو.ممنون میشم کمک کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به نظر قاضی دارد تحت شرایطی قابل استرداد است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ظاهراً با متنی که ایشان امضا نموده اند درخواست استرداد موجه نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وسایل موجود نیست نمیتواند درخواست استرداد بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به رسیدی که در دست دارید می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر دین شما را از بابت فروش آنها ابراء‌ کردند مسئولیتی ندارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به دست نوشته از همسر خود و امضای ذیل آن که با میل و اراده خود وسایل را فروخته است لذا موجبی برای استرداد اموال متعلق به ایشان نخواهد بود می توانید به استناد آن دفاع مناسب داشته باشید