مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی ، کلاهبرداری ، استفاده از اسناد مجعول

باعرض سلام و احترام ، بنده یک زمین که از پدرم به ارث رسیده با سند عادی که اصلاحات ارضی هم ثبت نشده ، اشخاصی از عدم حضور ما سواستفاده و قسمتهایی از زمین ما را تصرف نموده اند، بنده شکایت کیفری با موضوع تصرف عدوانی کلاهبرداری و استفاده از اسناد مجعول تنظیم کردم ، مراحل شکایتم اینگونه شد اول به بازپرسی رفت بازپرس کارشناس خواست و کارشناس تصرف رو تایید کرد، بازپرس قرار منع تعقیب زد و 2 نفر از متهمین را بدل از پرونده زد و ارسال کرد به دادگاه دادگاه هم منع تعقیب زد ، من در همه مراحل به منع تعقیب ها اعتراض میدادم و رد میشد ، در آخر به تجدید نظر استان اعتراض کردم که استان هم اعتراضمو رد کرد ، اما دیروز برام ی ایمیل اومده که پرونده به اجرای احکام واصل شد، رفتم سامانه سنارو چک کردم دیدم بله وقت نظارت هم نوشتن :
1- در تاریخ .... وقت نظارت برای تاریخ .... ثبت شد .
2- دستور قضایی مبنی بر با توجه به تکمیل بودن پرونده ،
عینا جهت صدور دستور به حضور ارسال میگردد ) .

سوالم اینه وقتی پرونده منع تعقیب خورده اونم از تجدیدنظر ، پس چجوری واصل شده به اجرای احکام ؟؟؟
از اساتیدی که تجربه چنین چیزیو داشتن ممنون میشم راهنمایی بفرمایند با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام.جهت سوالات طولانی از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ اظهارات بیشتر شما میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک نیاز به بررسی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی پرونده و اخذ توضیحات بیشتر دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید