مشاوره حقوقی رایگان - برای رفع توقیف پلاک چه باید کرد

با سلام خوردوریی سال قبل خریداری کردم
از شخصی ک وکالت داشته اما تمام شده بود.صاحب پلاک گفت من وکلات نمیدم هرموقع خواستین بریم برای تعویض پلاک.و حدود ی 3ماه پیش توقیف زدن رو پلاک و از من 2500پول دریافت کردند بخاطر خسارات ک تعویض پلاک .و الان ماشین نیروی انتظامی ماشینو منتقل کردن ب پارکینگ و حالا بازهم از من درخواست خسارات داره میگ زمانی ک دادی من میام برا تعویض پلاک. الان باید چکار کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست تعویض پلاک دهید یا با توافق مساله را حل کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سعی در توافق کنید و یا از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق قانونی طرح دعوی الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند خودرو به طرفیت شخصی که پلاک به نام ایشان است و فروشنده را اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طرح دعوی الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک را درخواست نمایید