مشاوره حقوقی رایگان - باسلام و خسته نباشید شکایت قضایی شده و فک پلاک

4سال پیش ماشین خریدم قسطی از فامیلمون با قولنامه دستی 3 تا هم شاهد امضا کرده الان برای رفع توقیف پلاک چه کاری باید انجام بدم تا سند بنام خودم بزنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شخص دیگری توقیف کرده دا‌دخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید و بعد از رفع توقیف دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر دلیل توقیف پلاک صاحب قبلی است برایشان اظهار نامه بفرستید اگر نسبت به رفع توقیف عملی انجام نداد دو راه دارید 1-فسخ معامله و مطالبه ضروزیان 2-الزام به تعویض پلاک لکن هر دو مورد مربوط به زمانیست که شما از وجود مشکل خبر نداشتیدو مبلغ واقعی ماشین را پرداخت کرده باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوال ابهام دارد دلیل توقیف چه بوده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دلیل توقیف باید مشخص گردد تا اظهارنظر دقیق حقوقی میسر باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

راه دارید 1-فسخ معامله و مطالبه ضروزیان 2-الزام به تعویض پلاک

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توقیف پلاک توسط چه کسی شده ؟ اگر شخص ثالث بوده به استناد قولنامه اعتراض ثالث اجرایی و درخواست رفع توقیف پلاک دهید.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از فروشنده بخواهید به شما وکالت بدهد در غیر اینصورت الزام وی را از دادگاه بخواهید