مشاوره حقوقی رایگان - سگ گرفتگی، چاقوکشی و تهدید،آوردن عده ای افراد ناشناس برای دعوا

سلام،یکی سگ میاره پرورش میده واسه فروختن یه روز دم در خونمون سگش که قلادش تو دستش بود پای منو گاز گرفت و همون لحظه با چاقو بهم حمله کرد و عده ای افراد ناشناس هم برای دعوا اورده بود دم در خونمون بعد از صورتجلسه پلیس و معرفی به پزشکی قانونی دکتر نوشته بود پارگی عمیق عضلانی و .....و دوماه استراحت واسم نوشت،حالا بنظر شما حکم قانون در مورد دیه و مجازات چی میتونه باشه؟ ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.