مشاوره حقوقی رایگان - سگ گرفتگی، چاقوکشی و تهدید، آوردن عده ای افراد ناشناس برای دعوا به درب منزل

سلام. یکی سگ میاره پرورش میده واسه فروختن یه روز دم در خونمون سگش که قلادش تو دستش بود پای منو گاز گرفت و همون لحظه با چاقو بهم حمله کرد(1400/07/29)(خونوادم اومدن بیرون و دیدن و تنها شاهدام هستن و به عنوان شاهد اگه لازم باشه دادگاه قبولشون میکنه؟) و عده ای افراد ناشناس هم برای دعوا اورده بود دم در خونمون بعد از اینکه پلیس صورت جلسه کرد و رفت و بعد از شکایت و معرفی به پزشکی قانونی دکتر نوشته بود پارگی عمیق عضلانی و ..... و دوماه استراحت واسم نوشت،حالا بنظر شما حکم قانون در مورد دیه و مجازات چی میتونه باشه؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دیه تعلق میگیرد و مجازات حسب مورد متفاوت است.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مدارک و دلایل طرفین مورد بررسی قرار گرفته و نهایتاً در صورت احراز به وقوع جرم و انتساب آن به متهم حکم محکومیت صادر خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مالک سگ طبق قاعده تسبیب مسوول دیه شما است شهادت اقوان درجه یک پذیرفته است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک سگ باید دیه شما را پرداخت نماید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام دیه به شما تعلق می‌گیرد و مجازات حسب مورد متفاوت میباشدوشهادت اقوام شمانیز موردپذیرش می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شهادت مورد پذیرش می باشد و دیه به شما تعلق میگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشکی قانونی مشخص میکند و تهدید وچاقو کشی بر اساس نظر قاضی حبس و جریمه نقدی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صاحب سگ باید دیه صدمات و خسارات شما را بر اساس نظریه پزشکی قانونی پرداخت نماید