مشاوره حقوقی رایگان - احتساب سوابق بیمه

سلام
در حال حاضر دبیر آموزش و پرورش هستم با19سال سابقه
مدت 7سال قبل از استخدام در مدرسه غیر انتفاعی مشغول بودم وسابقه بیمه تامین اجتماعی دارم.
چطور میتوانم سنوات تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی انتقال بدم ؟
به کجا باید مراجعه کنم؟
وایا این 7سال برای بازنشستگی محاسبه خواهد شد تا زودتر بازنشسته بشوم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله محاسبه میگردد به کارشناسان بیمه مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای انتقال بیمه باید به بیمه گر خود مراجعه ودرخواست انتقالی را بدهید وجز سوابق محسوب میگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر بیمه این هفت سال واریز شده میتوانید ان را به سابقه اضافه کنید