مشاوره حقوقی رایگان - مشکل کارکرد در سوابق بیمه

با سلام و احترام
کارمند هستم و 11 ساله در سازمانی مشغول به کار هستم. در سوابق بیمه ام مشاهده کردم که فروردین 99 برای بنده در سوابق بیمه به اشتباه کارکرد صفر رد شده با اینکه حقوق اون ماه را دریافت کردم و حق بیمه از حساب من کسر شده ، ولی اسم من از لیست کارفرما به بیمه به دلیل بروز رسانی نرم افزار جا مانده است. الان خود سازمان قبول داره که اشتباه شده و من فرم ادعای سابقه پرکردم و به بیمه تامین اجتماعی شعبه مورد نظر ارائه دادم آیا امکان اصلاح وجود دارد یا من باید به دیوان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از بیمه تامین اجتماعی جهت اصلاح درخواست دهید شاید به نتیجه برسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله سازمان تامین اجتماعی باید موضوع را اصلاح نماید و در صورتی که موافقت ننماید شما باید در دیوان عدالت اداری اقامه دعوا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید در غیر اینصورت دیوان محترم عدالت اداری می توانید اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در ابتدای از اداره بیمه پیگیری کنید و اگر لازم شد د دیوان طرح دعوی کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به بیمه مراجعه کنید اگر پاسخی داده نشد به دیوان

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا از طریق بیمه پیگیری کنید اگر گفتند امکان اصلاح نیست به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

امکان وجود دارد اول باید به صورت مستدل و مستند از تامین اجتماعی بخواهید اگر انجام نداد انوقت به دیوان شکایت کن

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اگر نشد به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام احترام ؛؛؛

از طریق بیمه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدوا از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنید. در صورت عدم نتیجه‌گیری، از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان اصلاح هست اگر اصلاح نکردند در دیوان شکایت کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام شما می بایست از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید