مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ارگان

ارگانی گزارش کرده به دادسرا که من در کانال غیرمجاز تلگرامی پیام دادم و من هم صورتجلسه ای در حضور شهود در اداره امضا نمودم که عضو اون کانال بودم و پیام دادم اما چون در دادسرا دیدم علاوه بر یک پیام من هفت پیام دیگر که ربطی به من نداره فرستادن من منکر همه پیامها شدم آیا اینها می تونن من را محکوم به فعالیت غیرمجاز در فضای مجازی و پیامهای غیرمجاز و توهین در فضای مجازی کنن در صورتی که غیر از اون صورتجلسه که من در اداره و در حضور چندنفر امضا کردم مدرک دیگه ای ندارن؟ آیا من می توانم به خاطر این پیامهایی که من نفرستادم و به من نسبت دادن از دست ارگان خودم و نفراتی که گزارش فرستادن شکایت کنم؟ اگر می توانم تحت چه عنوانی دادخواست یا لایحه بدم؟ همچنین بابت تنبیهاتی که قبل از اینکه نتیجه دادگاه مشخص بشه برای من اعمال کردن شکایت کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. با توجه به اقرار کتبی خودتان
، ممکن است محکوم بشوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما خود اقرار کردید که عضو ان کانال بودید و پیام دادید بر اساس همین اقرار احتمال محکومیت شما هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا باید شکایت علیه شما منتهی به صدور رای برائت کردند و سپس شما می توانید برای اشخاصی که نشر اکاذیب و افترا به شما نسبت دادند شکایت کیفری نمایید