مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده مدیر از مقام و ارایه گزارشات خلاف واقع

سلام خسته نباشید. من کارمند دولت هستم که مدیر بنده با سو استفاده از مقام‌‌ نسبت به ارایه گزارش کذب و خلاف واقع علیه بنده و معرفی اینجانب به هیات تخلفات اداری اقدام نموده است که البته بنده از اتهامات وارده تبریه گردیدم. آیا اینجانب میتوانم از این مدیر بخاطر سواستفاده از مقام و ارایه گزارش کذب و خلاف واقع شکایت نمایم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما باید بررسی شود همزمان با بررسی اسناد و مدارک مشاورهدتلفنی نیز احتیاج است که بتوانیم اظهارات شما را دقیق و موشکافانه اخذ کنیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید