مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سرپرست خانواده

با سلام دختر مجرد کارمند 41 ساله هستم پدرم 63 سال سن دارند و 13 روز در ماه مستمری بازنشستگی دریافت می کنند و تامین بقیه مخارج زندگی و نگهداری از والدین و دو خواهرم به عهده من می باشد.با این شرایط میتوانم گواهی سرپرست خانواده دریافت کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید، دوم ،اینکه باید اثبات نمایید که تحت تکفل شما می باشندکه به نظربعیدبه نظرمیرسد