مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت صدای اگزاست فن استخر همسایه

با سلام
پشت واحد مسکونی ما جدیدا برجی افتتحاح شده که صدای اگزاست فن های استخر آن باعث ناراحتی و سلب آرامش چندین ساختمان مجاور شده ، با وجود چندین بار مذاکره مدیران ساختمان با مدیریت برج اقدام اصولی صورت نگرفته ، آیا شکایت به شورای حل اختلاف گره گشای ساکنین خواهد بود ؟
یا نیاز به گرفتن وکیل و اقدام حقوقی بالاتری است ؟
سپاس

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

مدارا با همسایه مورد رضای خدا و برکت در زندگی میشه و خود همسایه هم تشویق میشه که مشکل را اصولی میکنه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با گرفتن وکیل اقدامات بهتر و زودتر است امت اگر کارشناس تایید نمایید موظف به رفع مورد هستند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مزاحمتی در این خصوص به وجود آمده می تواند شکایت نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت ایجادمزاحمت میتوانید شکایت نمایید،ضمن اینکه پیشنهادمیگرددتوافقی موضوع راحل وفصل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل و سپس شکایت بابت مزاحمت ارابه بنمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت رفع مزاحمت مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی در گزارش ذکر بشود و سپس دادخواست مزاحمت را مطرح کنید