مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه رای دیوان

موضوع: استنکاف از اجرای حکم دیوان عدالت اداری ، مشتکی مشمول مصادیق308 قانون آیین دادرسی می باشد،لذا....صلح به رسیدگی می باشد به موارد116،117،308،310بررسی کیفری 1392رسیدگی به بزه فوق در صلاحیت این شعبه نبوده لذا عدم صلاحیت به صلاحیت دادسرا اعلام میشود،مقرر است پرونده در اجرای ماده 92،267، قانون اخیر الذکر به نظر دادستان محترم پرونده برسد در صورت،از امار کسر بدل تهیه و اصل پرونده به مرجع صالح فرستاده شود...این یع نامه است برای برقراری حقوق قطع شده به صندوق بازنشستگی میشه کامل برام توضیح بدین که چه دستوری داده شده ممنونم سرریع جواب بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما دادخواست خود را به اشتباه مطرح کرده اید و قاضی هم قرار عدم صلاحیت صادر کرده و پرونده را به دادگاه صالح ارسال کرده است و به شما ابلاغ خواهد شد