مشاوره حقوقی رایگان - طلب سفته

قبلا با شخصی حساب داشتم و پرداخت کرد و تسویه شد دوباره شراکت کردیم من از اون شخص بابت حساب جدید 450 میلیون طلب دارم و ازش سفته دارم و چند روزه گذاشتم اجرا ولی اون میگه 70میلیونه من میتونم ب 450 میلیونم برسم چون میخواد رسید پول هایی که چندسال قبل پس داده رو بیاره دادگاه که مثلا این مقدار پس داده شده طبق مبلغ سفته هایی که ازش دارم من میتونم اون مبلغ درج شده در سفته رو بگیرم یا باید ثابت بکنم چون بیشتر پولی که پرداخت کردم نقدی بوده و رسیدی ندارم بجز این سفته ها
مبلغ 150 تومنش فقط رسید بانکی دارم الانم خوانده زده زیر مبلغ بدهی البته سفته هاشو قبول کرده ولی میگه من بدهی رو پرداخت کردم از طریق همون رسید های قبل هیچنوع قراردادی هم نداریم فقط سفته گرفتم درحد 50میلیون بهم پس داده همین قدم خودش رسید داره شخص خوانده مبلغی رو ب یه نفر دیگه که با بنده دوسته و بهش بدهی داشته قبلا پرداخت کرده الان میخواد از طریق اون شخص که واقعا بدهی من نبوده و حساب خودشون بوده دوستمم گفته میام دادکاه و قسم میخورم که پول خودم بوده حالا بنظرتون نتیجه پرونده چیه من خیلی نگرانم و الانم اون اقا درخواست کارشناسی داده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال طولانی ازطریق پنل مشاورتلفنی درتماس باشید