مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد بدهی سفته

بنده سال 1382 بابت بدهی یک سفته 5میلیونی شکایت کردم پس از طی مراحل دادرسی حکم به نفع بنده با محاسبه دیرکرد یوم ادا و غیابی صادر گردید و به مرحله اجرا هم رسید و توقیف اموال و جلب صادر شد در سال 88 محکوم علیه فوت میکند و دارای 3نفر ورثه پسر دختر و همسر نیز هست. بنده درسال 90مطلع شدم که یک باب منزل به نام پدر محکوم علیه که سال 50 فوت کرده موجود است سریعا به اجرای احکام اطلاع دادم و اجرای احکام هم با دادن نامه ای به اداره اسناد و املاک سهم الارث محکوم علیه را در حق بنده توقیف میکند در سال 99 ملک فوق توسط برادر و خواهران متشاکی با اخذ حکم فروش ملک ورثه ای از دادگاه ملک فوق را به فروش میرسانند و پول حق الارث متشاکی در حساب دادگستری مسدود میگردد حال میخواهم بدانم دیرکرد طلب بنده از سال 82 تا چه سالی محاسبه میگردد؟
با تشکر فراوان از حضرات محترم حتما منتظر پاسخ هستم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت تأخیر تأدیه تا زمان یوم‌‌الوصول محاسبه خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه تا زمان پرداخت وجه به حساب صندوق دادگستری باید محاسبه و پرداخت گردد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام هرگونه دیرکرد وتاخیر تائیده صرفاً تا زمانی که بدهکار زنده بوده قابل مطالبه است وفق قانون امکان مطالبه خسارت دیون متوفی از ورثه امکان پذیر نیست .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید